Terugblik PuurKunst 2024 en Kijkdag

Het eerste weekend van mei vond in ons project De Drij Coningen met PuurKunst 2024 een driedaags pop-upevenement plaats met werken van bekende fotografen en opkomend talent. PuurKunst gaf de gelegenheid om in een gemoedelijke sfeer de fotografen te ontmoeten. Zij vertelden met passie over hun visie en de verhalen achter hun kunstwerken. Bekijk de video voor een korte impressie.

Verder lezen »

PuurKunst 2024 en Kijkdag 5 mei

In ons nieuwbouwproject De Drij Coningen organiseren we in het eerste weekend van mei een unieke pop-up tentoonstelling: PuurKunst 2024 is een driedaags pop-upevenement dat de werken van bekende fotografen en opkomend talent uit de regio tentoonstelt. Op zondag 5 mei combineren we de foto-expo met een Kijkdag voor het laatste duplexappartement.

Verder lezen »

De Drij Coningen wind- en waterdicht

Goed nieuws om de eindejaarsfeesten te vieren! Ondanks de uitdagende weersomstandigheden van de afgelopen. maanden is het project De Drij Coningen immers wind -en waterdicht. Daarnaast werden de zonnepanelen ook reeds op het dak gemonteerd.

Verder lezen »

Immodroom gaat uit zijn dak!

En dat mag je letterlijk nemen. Begin mei zijn immers onze dakwerken op het project de Drij Coningen opgestart, en dit ondanks de hevige regenbuien van de afgelopen week. Als de weergoden niet te fel overdrijven, zou tegen half juni het onderdak er moeten op liggen, zodat we vanaf dan aan de binnenwanden kunnen starten. 

Verder lezen »

Feestelijke beelden van Nieuwbouwzondag

Op zondag 23 april werden onze deuren opengezet en konden mensen het project de Drij Coningen bezoeken in kader van Nieuwbouwzondag. Zowel tal van geïnteresseerden als eerdere kopers passeerden om een kijkje te nemen op de werf en aansluitend te genieten van een drankje en de heerlijke hapjes.

Verder lezen »
Nieuwbouwzondag

Bezoek De Drij Coningen op Nieuwbouwzondag!

Op zondag 23 april zwieren we op Nieuwbouwzondag van 10u tot 17u de deuren open van ons project De Drij Coningen op de Rijweg 10-12 te Puurs-Sint-Amands. Een ideaal moment om een goed beeld te krijgen van de duplexappartementen in dit kwalitatieve en duurzame project, waarbij er bijzondere aandacht wordt besteed aan een sterke energieprestatie van het gebouw.

Verder lezen »