Terugblik PuurKunst 2024 en Kijkdag

Het eerste weekend van mei vond in ons project De Drij Coningen met PuurKunst 2024 een driedaags pop-upevenement plaats met werken van bekende fotografen en opkomend talent. PuurKunst gaf de gelegenheid om in een gemoedelijke sfeer de fotografen te ontmoeten. Zij vertelden met passie over hun visie en de verhalen achter hun kunstwerken. 

Op vrijdag 3 mei werd de tentoonstelling geopend voor pers en genodigden in aanwezigheid van Vlaams Parlementslid en burgemeester, Koen Van Den Heuvel. De rest van het weekend was de tentoonstelling gratis te bezoeken en konden we heel wat enthousiaste bezoekers verwelkomen. Een aantal van hen ging met gesigneerde foto’s naar huis die werden verloot onder de talrijke bezoekers. In de video hiernaast krijgt u een korte impressie van het zeer gesmaakte event.

In het project De Drij Coningen staat nu nog een laatste duplexappartement te koop,  tot eind 2024 aan een tarief van 6% BTW. Voor meer details over het appartement kan u een afspraak maken met makelaar Treetops.

Video afspelen